Пропускане към основното съдържание

Бойко Борисов не близва! 10 бутилки вино, две ракии и уиски в дома му са за красота

Бойко Борисов отново сам опроверга една от серията лъжи за своя образ, насаждани от приятели и корумпирани социолози – че не близва.

Грешката, обаче, се оказа вярна – премиерът е отявлен фен на виното и високоградусовите напитки, като сам даде доказателството – снимка от Бъдни вечер с двете си внучета, на която при внимателно вглеждане се виждат 10 бутилки вино, две ракии и уиски в къщата му в Банкя, установи репортер на Narod.bg.

Наличието на солидния запас бутилки обяснява и заваления глас на Борисов от тайните записи, когато всеобщото мнение бе, че е бил солидно пиян.

През юни, след като изтекоха телефонните разговори с гласа на премиера, в които се чува как Бойко с пиянски глас нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „проста кърджалийска п**ка”, в негова защита скочи социологът-стъкмист Кънчо Стойчев: „Борисов не е човек, който употребява алкохол”.

Като ужилена подскочи и сестра му – д-р Красимира Иванова, която се изложи сериозно с репликата: „Той е активен спортист, дори на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това”.

Как, обаче, да си обясним тринайсетте бутилки алкохол на „една ръка разстояние” до Бойко навръх Бъдни вечер?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата