Пропускане към основното съдържание

Недоволство в "Люлин" 1 срещу застрояване на голяма поляна с жилищни блокове и МОЛ

Недоволни столичани от “Люлин 1” събират днес подписи срещу предстоящ проект за засторяване в столичния квартал.
Според възмутените граждани се планира там да има няколко жилищни блока и МОЛ.  Според плана за регулация голямата поляна, която ще бъде засторена се намира в границите бул. „Сливница“, бул. „Добринова скала“, ул. „Проф. Александър Станишев“ и бул. „Панчо Владигеров“

Живущите в квартала са категорични, че ще направят всичко възможно, за да спрат бъдещия проект и да се включат активно в обществената дискусия срещу предвижданите промени. До 9 октомври пък е срокът за възражения и становища по проекта. 

На алеята до блок 009 в Люлин днес ще има представители на фейсбук групата Люлин, които ще събират подписи срещу предвиденото застрояване. 

Обсъждане на инвестиционния проект е насрочено за 19 октомври 2020 г. от 17.00 ч. в заседателна зала на Район ”Люлин” на адрес: гр.София, ж.к. “Люлин–3м.р.”, бул.”Захари Стоянов” №15. Писмените становища по проектите да се адресират до кмета на район “Люлин” и да се подават в срок до дата 17.00 ч. на 9 октомври2020г. включително, казват от кметството в Люлин.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.