Пропускане към основното съдържание

Стойчо Стоилов: Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк

Спортният директор на ЦСКА Стойчо Стоилов бе изключително темпераментен след равенството 2:2 срещу Лудогорец. Той призова направо да се връчва „купата на Разград“ и „да приключва този цирк“.

„Още в 19-ата минута имаше дузпа и червен картон. Съдийството е под всякаква критика. Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк, български“, сподели Стоилов.

„ЦСКА има много слаби играчи, много слаби. Измачкахме 50 милионния бюджет годишния на Разград.“ „Категорично смачкване, при положение, че ние искахме да отложим мача, а те отказаха.“

„В годините назад те винаги са си отлагали мачовете, когато имаха евротурнирите“, добави той.„Нашите играчи ги надиграха по категоричен начин. Сега има допинг контрол, който са си поръчали. Трябваше да ги бием с пет гола днес, този смешен отбор“, продължи спортният директор на ЦСКА.

„Какво съдийство? Две точки ни взеха в първия кръг срещу ефбета, при втория гол срещу Мазику има чист фаул за жълт картон, съдията казва да се играе и ни вкарват втори гол. Това са две точки. Отиваме във Варна, където ни отмениха чист гол, не ни дадоха и дузпа. Днес имаше две дузпи тука.“

„Как ЦСКА да стане шампион като е мачкан по всякакъв начин от футболния съюз, от всичко? Четири години пускаме жалби. Какъв отговор имаме? Футболът за това е на това дередже. От 10 години, откакто този отбор е влязъл в А група няма никакъв бг футбол“, каза още Стойчо Стоилов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.