Пропускане към основното съдържание

Али Соу: Не падам духом, когато пропускам

Нападателят на ЦСКА Али Соу бещастлив след успеха над Б36 Торсхавн. Той разкри, че когато пропуска да вкарва не пада духом. "Бяхме ментално подготвени и концентрирани, беше много по-различен мач от този срещу Сайренс. В момента няма как да анализирам добре мача, но се подготвихме отлично и се радвам за победата“, заяви той.

"Крилата за всеки отбора са изключително важни и е страхотно, че имам такива играчи около себе си. Искам да продължавам да вкарвам и да помагам на отбора занапред", обяви Соу.

"Винаги съм щастлив, когато вкарвам, но когато не се случва не падам духом, а продължавам да се старая. Мачът с Базел ще е отговорен мач за нас. Те са голям отбор, но и ние сме, така че няма мач за отстъпление. Такива мачове са мечта за всеки играчи и ние сме щастливи, че си гарантирахме този плейоф. Надявам се да постигнем мечтата си“, каза още той.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.