Пропускане към основното съдържание

ЦСКА и Лудогорец направи страхотен мач (СНИМКИ)

ЦСКА и Лудогорец направи страхотен мач в шестия кръг на efbet Лига, но не успяха да се победят. Двубоят на стадион "Българска Армия" завърши 2:2, като и двата отбора демонстрираха много футболни аргументи. "Червените" бяха по-настоятелни и след като изоставаха в резултата с 0:1 след ранния гол на Алекс Сантана, успяха да обърнат развоя на срещата през второто полувреме с попадения на Жул Кейта и Юнус Санкаре. Лудогорец успя да стигне до изравнителен гол чрез Ихинио Марин. 

„Червените“ нямат нито една победа срещу Лудогорец на собствен терен в мач от първенството в цялото съперничество между двата тима. В досегашните 14 сблъсъка на „Армията“ ЦСКА има 10 равенства и 4 загуби.

Юнус Санкаре отправи мощен удар от дистанция в 7-ата минута, но Владислав Стоянов плонжира и спаси. Лудогорец поведе в резултата в 11-ата минута. Текпетей подаде към Доминик Янков, който прокара топката между трима играчи на ЦСКА и пусна към Алекс Сантана, който с много премерен удар вкара топката в долния десен ъгъл на вратата на Густаво Бусато. 

Първият дискусионен момент в двубоя бе в 19-ата минута в наказателното поле на Лудогорец. Жул Кейта демонстрира скорост и проби в наказателното поле на Лудогорец, където бе побутнат от Козмин Моци, което бе достатъчно, за да извади крилото на "червените" от равновесие. Съдията Георги Кабаков си замълча, въпреки че имаше основание да посочи бялата точка. 

Георги Йомов финтира Недялков в наказателното поле на Лудогорец, след което пробва интересен прехвърлящ удар в 20-ата минута, Владислав Стоянов се намеси и изби в корнер. 

Георги Йомов стреля от границата на наказателното поле на Лудогорец в 21-ата минута, след което топката срещна напречната греда и излезе в аут. 

ЦСКА организира бърза атака в 32-ата минута. Али Соу остави Козмин Моци на тревата с един финт. След това нападателят на ЦСКА видя много добре включването на Жул Кейта, който стреля, но встрани от десния стълб на вратата на Владислав Стоянов. 

Жул Кейта проби по левия фланг в 41-ата минута, след което опита удар от много трудна ситуация и стреля неточно в аут. В заключителните секунди на първото полувреме се получи разбъркване в наказателното поле на Лудогорец, а топката стигна до Санкаре, който от чиста позиция не успя да порази вратата на Стоянов и стреля в аут. Останаха сериозни съмнения за засада на Санкаре при паса към него. 

Лудогорец направи много сериозен пропуск в 53-ата минута. Доминик Янков пусна отличен извеждащ пас към Каули Оливейра, който бе сам срещу Густаво Бусато и се опита да го прехвърли, но вратарят на ЦСКА спаси. 

ЦСКА направи много сериозен пропуск в 62-ата минута. Греъм Кери сложи топката на главата на Али Соу, който я заби в тревата, а след това тя излезе в аут. ЦСКА изравни резултата в 71-ата минута. Тиаго Родригес центрира от корнер в наказателното поле на Лудогорец, където Каули Оливейра изби топката с глава, но право в краката на Жул Кейта, който изпревари Доминик Янков. Кейта стреля между Алекс Сантана и Абел Анисе, а топката влетя в долния ляв ъгъл на вратата на Владислав Стоянов. 

ЦСКА осъществи пълен обрат в 74-ата минута. Жул Кейта подаде към Греъм Кери, който стреля, но Владислав Стоянов спаси. След това отбитата топка попадна в Юнус Санкаре, който отблизо не пропусна да вкара. 

Греъм Кери центрира опасно в наказателното поле на Лудогорец в 78-ата минута, след което Али Соу стреля с глава, но не успя да насочи топката в очертанията на вратата, а я изпрати в аут. ЦСКА направи много голям пропуск в 81-ата минута. Али Соу отне топката от Сисиньо, след което финтира Драгош Григоре и стреля, но Владислав Стоянов спаси. 

Лудогорец успя да изравни резултата в 83-ата минута. Доминик Янков подаде към Ихинио Марин, който стреля от дъгата на наказателното поле на ЦСКА, топката рикошира в тялото на Пламен Гълъбов и влетя в горния десен ъгъл на вратата на Бусато. 

В добавеното време на мача Лудогорец можеше да стигне до победата. Сисиньо стреля, а Бусато спаси, но не се намеси по възможно най-убедителния начин и топката попадна в Елвис Ману, който стреля, но бразилският вратар на ЦСКА отново спаси. След това топката попадна в Алекс Сантана, който стреля, но в аут. 

ЦСКА - Лудогорец 2:2

0:1 Алекс Сантана 11'

1:1 Жул Кейта 71'

2:1 Юнус Санкаре 74'

2:2 Ихинио Марин 83' 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.