Пропускане към основното съдържание

Хванат с проститутки и дрога съдия свири на Лудогорец в Лига Европа

Словенският рефер Славко Винчич бе определен за главен арбитър на плейофа за влизане в Лига Европа между Динамо Брест - Лудогорец. Мачът ще се играе на 1 октомври от 21 часа на Олимпийския стадион в Минск.

Реферът Винчич се забърка в грандиозен скандал в края на месец май. Той бе арестуван по време на купон след хайка на полицията в Босна. Тогава той е задържан с още около 40 души в къща, където са намерени 10 незаконни пистолета, 14 опаковки кокаин, лекарства и множество проститутки. Според информацията някои от присъстващите са криминално проявени и са в полицейските регистри заради престъпления свързани с наркотици и насилие.

Винчич не е обвинен и е дал показания като свидетел. "Това е най-голямата грешка в живота ми. След среща с бизнес партньори бяхме поканени на тържество в ранчото. Приехме поканата. И след нападението на полицията ни призоваха за смислен разговор, където обясних, че изобщо не познавам тези хора. Разреших се да се върна у дома", каза тогава Винчич.

Славко Винчич е един от най-добрите словенски рефери. Миналия сезон той ръководи цели три мача в груповата фаза на Шампионската лига - Брюж - Галатасарай, Генк - Ливърпул и Манчестър Сити - Шахтьор, а освен това често свири двубои в Гърция и Саудитска Арабия. Мачът Динамо Брест - Лудогорец обаче ще бъде първи за него в международен план за 2020 година.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.