Пропускане към основното съдържание

Левски разгроми Монтана за първи успех през сезона (СНИМКИ)


Левски победи с 4:0 като гост Монтана в мач от 4-ия кръг на efbet Лига и спечели първи три точки през сезона. Попаденията за първия успех на „сините“ през сезона отбелязаха Паулиньо, Ивайло Найденов и Стайн Спиерингс, който се разписа на два пъти.

Началото на стадион "Огоста" се забави, заради дългото продължение на мача между Арда и Ботев Пловдив, завършил с победа на Арда с 3:2 след обрат.

В 3-ата минута Тони Тасев центрира отдясно и Ники Михайлов трябваше да се намеси, за да опази вратата си. Пет минути по-късно Левски имаше идеална възможност да даде преднина на гостите, след като Паулиньо се измъкна от двама играчи на Монтана и подаде към Станислав Иванов, но младокът не успя да прехвърли Орлинов.

В 28-ата минута Орлин Старокин намери с диагонален пас Станислав Иванов, който веднага подаде на Стайн Спиерингс и холандецът с прецизен удар вкара топката в мрежата на Орлинов.

В 32-ата минута Николай Цветков опита изстрел от дистанция, но стреля доста неточно и не създаде опасност за Николай Михайлов. Пет минути преди края на първото полувреме Михайлов улови топката след акробатичен удар на Николай Минков. 

В 41-вата минута Паулиньо удвои преднината на Левски с удар по земя от границата на наказателното поле. Преслав Ив. Петров сбърка при изнасянето на топката получи се рикошет  в крака на Станислав Иванов и топката стигна до Паулиньо, който вкара втория си гол за сезона.

Малко след подновяването на играта Стайн Спиерингс се разписа за втори път в мача. Играчите на Монтана сбъркаха в центъра. Спиерингс напредна с топката, минавайки сам около 40 метра и с удар от далечна дистанция направи резултата 0:3.

В 54-ата минута Борислав Балджийски стреля над вратата, пазена от Николай Михайлов. 

В 67-ата минута центриране от корнер бе изчистено от Йорданов, но топката попадна в Ивайло Найденов, Тони Тасев не успя да се справи и младокът я прати във вратата на Орлинов.

Две минути по-късно Здравко Димитров стреля силно към вратата на Монтана, но стражът на домакините изби.

Монтана - Левски 0:4

0:1  Спиерингс 28'

0:2 Паулиньо 41'

0:3 Спиерингс 47'

0:4 Найденов 67'

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.