Пропускане към основното съдържание

Стамен Белчев за БАТЕ: ЦСКА може да счупи каръка на българските отбори


Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви пред Дарик и dsport, че ЦСКА може да счупи каръка на българските тимове и да победи БАТЕ Борисов във втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Червените" приемат кошмара на Левски и Литекс на 17 септември.

"Да, наистина БАТЕ не е това, което беше, когато игра с Левски и Литекс. В момента обаче също са много силен отбор. Но ние трябва да гледаме само себе си това е истината. ЦСКА може да счупи каръка. Ще се опитаме да се представим достойно. Нагласата ни трябва да бъде само и единствено за победа", коментира Белчев.

"Жребия трябва да го приемем такъв какъвто е. БАТЕ е традиционен участник в груповите фази, така че ще трябва да се подготвим по-най добрия начин и да изглеждаме по-добре. За 15 дни няма как да се случат чудеса, то е ясно. Но трябва да си подобрим организацията на игра. Неща, които са важни за един отбор. Надявам се, докато дойде мачът с Черно море да изглеждаме по-добре", сподели още наставникът на "армейците".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.