Пропускане към основното съдържание

Локомотив Пловдив постигна изключително трудна победа

Локомотив Пловдив постигна изключително трудна победа с минималното 1:0 при гостуването на Искра Даниловград в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Смърфовете" стигнаха до победата с гол от дузпа на Димитър Илиев. Носителят на Купата на България не игра убедително и стигна до крайния успех само с един точен удар през всички 90 минути. 

Лука Малашевич отправи изненадващ далечен удар в 23-ата минута, но топката премина над напречната греда на вратата на Мартин Луков. 

Локомотив Пловдив направи изключително сериозен пропуск в 34-ата минута. Умарбаев центрира от фаул в наказателното поле на Искра, където Диниш Алмейда бе оставен непокрит и стреля с глава, но заби топката в терена, а след това тя премина над напречната греда и излезе в аут. 

Анте Аралица направи добър пробив в 35-ата минута и подаде към Умарбаев, който стреля от въздуха, но ударът му бе блокиран от Шахман. 

В първата минута на добавеното време на първата част Боричич направи добър пробив отдясно, след което пусна прострелен пас, но топката излезе извън наказателното поле на Локомотив. След това Йованович отправи далечен удар, получи се рикошет в крака на Масоеро, което затрудно много Мартин Луков, вратарят плонжира и успя да избие в корнер. 

След центрирането от корнер в наказателното поле на Локомотив домакините имаха претенции за игра с ръка, но съдията Богар не отсъди такава, а показа жълт картон на капитана Дринчич за реплика. 

Футболистите на Локомотив Пловдив направиха добра комбинация в 55-ата минута. Лукас Салинас пусна към Момчил Цветанов по левия фланг. Той върна топката на границата на наказателното поле, Димитър Илиев нанесе плътен удар, но топката срещна тялото на Шахман и излезе в ъглов удар. 

Бирсент Карагарен направи няколко добри финта в наказателното поле на Искра в 60-ата минута, след което последва удар, но Кумбурович се намеси и изчисти топката в корнер. След това Карагарен центрира в наказателното поле на домакините, където Диниш Алмейда стреля с глава, но над напречната греда в аут.   

Домакините направиха невероятен пропуск в 69-ата минута. Умарбаев сбърка и подари топката на съперников играч, който центрира в наказателното поле на Локомотив. Луков закъсня и топката стигна до Зоран Петрович, който на празна врата от няколко метра пропусна да вкара. 

Минута по-късно Аджович отправи много хубав удар от разстояние, а Мартин Луков плонжира и изби. 

Съдията Герго Богар свири дузпа за Локомотив Пловдив в 74-ата минута за нарушение на Лука Малашевич срещу Кристиан Илич. 

Нказателният удар бе реализиран от Димитър Илиев в 75-ата минута. Той прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Кордич. 

Парвиз Умарбаев центрира от фаул в наказателното поле на Искра в 78-ата минута, където Диниш Алмейда стреля с глава, но встрани от вратата на Кордич. 

Лука Малашевич отправи далечен удар в 80-ата минута, Луков плонжира и изби в корнер. 

По този начин Локомотив Пловдив се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.