Пропускане към основното съдържание

Тотнъм и Юнайтед завъртяха реми (ВИДЕО)

Тотнъм и Манчестър Юнайтед завършиха 1:1 в рестарта за двата отбора във Висшата лига. Лондончани поведоха през първото полувреме, а Манчестър изравни 11 минути преди края на мача след дузпа.

Една от най-интересните ситуации обаче се случи в 90-ата минута. Тогава Джонатан Мос отсъди втора дузпа за Манчестър, което породи гневна реакция от страна на Жозе Моуриньо. Португалецът продължи да беснее и след като ВАР системата показа, че дузпа няма и тя бе отменена. Това не само не успокои Моуриньо, но породи допълнителна словесна тирада към съдиите.

В 27-ата минута Тотнъм поведе. Серж Орие даде добър пас към Стивън Бергвайн, който премина пред няколко футболисти на Манчестър и с хубав удар отбеляза за 1:0. След няколко минути игра гостите можеха да изравнят. Уго Лорис спаси по страхотен начин удар с глава на Маркъс Рашфорд.

В 32-ата минута Сон засече центриране и изпрати топката под гредата, но стражът на Юнайтед бе на мястото си.

През второто полувреме гостите от Манчестър имаха повече голови положения, а и бяха отборът, който искаше да вкара гол. В 63-ата минута в игра се появи Пол Погба, който започна партньорството си с Бруно Фернандеш. 

В 67-ата минута "червените дяволи" имаха златна възможност. Антони Марсиал стреля прекрасно, но още по-прекрасно бе спасяването на Уго Лорис.

В 81-ата минута Ерик Дайър извърши нарушение срещу Пол Погба и реферът отсъди дузпа. Бруно Фернандеш я превърна в гол за 1:1.

До края на мача се запомни само дузпата невидимка, която Джон Мос отсъди за Юнайтед и която бе отменена след намесата на ВАР системата. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.