Пропускане към основното съдържание

Ще има ли анално мерене на температурата

Петък, 24 април, 11,40 ч. Влизам в УНСС, за да се видя с Наско. Посрещат ме двама охранители. Понеже съм с колелото, решавам, че ще ми кажат да го оставя отвън. Обаче не казват нищо. Мъжът вика, че трябва да ми премери температурата. Вади дистанционнен термометър и го насочва към челото ми. Ей, сега ме хванаха, си мисля аз. Термометърът писва, онзи го поглежда и съвсем сериозно казва - 33,9 °C.

Не е ли много ниска - искрено се учудвам аз. В следващия момент жената, която носи маска за оксижен пред цялото лице, напълно сериозно отговаря: Елате да ви я премерим отново след половин час.

Корона да ми сложат, ако лъжа.

Евала, Годжи, евала Кантарджиев!

Повече от месец правя каквото зависи от мен да дойде най-после този пик. Возя се в автобуса, ходя на работа, два пъти минах през парка с колелото, като веднъж щях да се обеся на лентата, даже веднъж излизах с полумокра коса. И накрая 33,9 °C. Ужас и безумие!
И това не е всичко. Моят приятел Атанас Димитров ходи в УНСС всеки петък. И вече му е показвало 32,9 °C.

Другият път да поискаш да ти я измерят анално. По-точно е - успокоява ме той!

Вече няколко седмици чакаме да дойдат камионите. Не идват, бе, не идват. Или са ги спряли на Драгоман, щото нямат винетка, или са на границата за 2 седмици карантина.
Ще дойдат ли?
Божа работа.

Знам кой дойде. И те знаят. Знаят и кои им продават дрогата. И като хванат старите пушки, ще знаят и кои ще дойдат на тяхно място. Затвори тях, бат' Бойко. Аз знам как да си мия ръцете и как да се пазя здрав с колелото, във фитнес залата, и в планината.

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.