Пропускане към основното съдържание

Полицаи се гаврят с болна от рак перничанка (ВИДЕО)

Полицаи от пернишкото районно управление спряха онкоболна жена на границата между София и Перник и не й позволиха да се прибере към дома си. Жената се е връщала след лъчетерапия от София към Перник, когато е спряна на КПП-то без декларация.

Перничанката не среща разбиране у пернишките полицаи, които въпреки състоянието й отказват да й дадат да попълни декларация, за да продължи към дома си. След разправии и търсене на помощ, жената все пак получава заветното листче, но не от перничани, а от софийските им колеги, когато се обръща за помощ към тях, пише zaPernik.com.

А ето какво пише мъжа й във фейсбук:

„Това се случи около обяд, прибирайки се от лъчетерапия. Пернишки полицаи не пропускат онкоболната ми съпруга да се прибере в дома си, представяйки им лична карта с адресна регистрация гр. Перник и документ от клиниката за лечение, защото трябвала декларация и служебна бележка. Сутринта такава е представена отивайки за София. Въпреки правото ни да се приберем към дома ни, по местоживеене след представяне на лична карта, Ето тези, отбивайки ни от пътя ни казаха “Тъпаци ето тука ще висите, Декларации няма да ви дадеме“. Търсейки помощ, в интерес на истината, ни помогнаха Софийските полицаи, които също бяха озадачени от постъпката на нашенските ДЕРИБЕИ. Буквално ни заявиха, че Пернишките полицаи си правят каквото си искат и те не могат да се намесват.“


Коментари

  1. Сега мръсниците на служба са във вихъра си да правят гнусотии на хората ! Те си проличават именно в такива ситуации Пернишките пътни полицаи дерибеи , няма ли наказание за тях, за "човещината", която правят по време на служда ??!

    ОтговорИзтриване
  2. Мизерници!! Позор!! Дано не ви застигне участта на тази клета женица!!

    ОтговорИзтриване
  3. Сега вече трябва да се намеси бате Бойко и да ги уволни всички полицаи който са били на смяна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. БАТЕТЕТИ БОЙКО Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК И ВАШИТЕ ПОЛИЦАИ МУ ПОДРАЖАВАТ НЕЩАСТЕН ПРОСТ ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛ!

      Изтриване
  4. Сега вече трябва да се намеси бате Бойко и да ги уволни всички полицаи който са били на смяна.

    ОтговорИзтриване
  5. Така е, във всеки град ги има такива.Със униформа,значка и оръжие,всеки прави се на мъж, но без тези три неща,някои от тях са кръгла нула 😡

    ОтговорИзтриване
  6. Нещастниците получили малко власт и решават, че могат да правят каквото си поискат. 80% от полицаите са боклуци. Трябва подобни нередности да се санкционират строго!

    ОтговорИзтриване
  7. Голямо браво на Софийските полицай найстина има надежда,че има и човещина в тях
    За Пернишките какво да ги коментирам УрУди

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.