loading...

четвъртък, 23 април 2020 г.

Полицаи се гаврят с болна от рак перничанка (ВИДЕО)

Полицаи от пернишкото районно управление спряха онкоболна жена на границата между София и Перник и не й позволиха да се прибере към дома си. Жената се е връщала след лъчетерапия от София към Перник, когато е спряна на КПП-то без декларация.

Перничанката не среща разбиране у пернишките полицаи, които въпреки състоянието й отказват да й дадат да попълни декларация, за да продължи към дома си. След разправии и търсене на помощ, жената все пак получава заветното листче, но не от перничани, а от софийските им колеги, когато се обръща за помощ към тях, пише zaPernik.com.

А ето какво пише мъжа й във фейсбук:

„Това се случи около обяд, прибирайки се от лъчетерапия. Пернишки полицаи не пропускат онкоболната ми съпруга да се прибере в дома си, представяйки им лична карта с адресна регистрация гр. Перник и документ от клиниката за лечение, защото трябвала декларация и служебна бележка. Сутринта такава е представена отивайки за София. Въпреки правото ни да се приберем към дома ни, по местоживеене след представяне на лична карта, Ето тези, отбивайки ни от пътя ни казаха “Тъпаци ето тука ще висите, Декларации няма да ви дадеме“. Търсейки помощ, в интерес на истината, ни помогнаха Софийските полицаи, които също бяха озадачени от постъпката на нашенските ДЕРИБЕИ. Буквално ни заявиха, че Пернишките полицаи си правят каквото си искат и те не могат да се намесват.“


8 коментара :

 1. Сега мръсниците на служба са във вихъра си да правят гнусотии на хората ! Те си проличават именно в такива ситуации Пернишките пътни полицаи дерибеи , няма ли наказание за тях, за "човещината", която правят по време на служда ??!

  ОтговорИзтриване
 2. Мизерници!! Позор!! Дано не ви застигне участта на тази клета женица!!

  ОтговорИзтриване
 3. Сега вече трябва да се намеси бате Бойко и да ги уволни всички полицаи който са били на смяна.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. БАТЕТЕТИ БОЙКО Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК И ВАШИТЕ ПОЛИЦАИ МУ ПОДРАЖАВАТ НЕЩАСТЕН ПРОСТ ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛ!

   Изтриване
 4. Сега вече трябва да се намеси бате Бойко и да ги уволни всички полицаи който са били на смяна.

  ОтговорИзтриване
 5. Така е, във всеки град ги има такива.Със униформа,значка и оръжие,всеки прави се на мъж, но без тези три неща,някои от тях са кръгла нула 😡

  ОтговорИзтриване
 6. Нещастниците получили малко власт и решават, че могат да правят каквото си поискат. 80% от полицаите са боклуци. Трябва подобни нередности да се санкционират строго!

  ОтговорИзтриване
 7. Голямо браво на Софийските полицай найстина има надежда,че има и човещина в тях
  За Пернишките какво да ги коментирам УрУди

  ОтговорИзтриване