Пропускане към основното съдържание

Съпругата на Каракачанов с пари от “Америка за България”

Съпругата на Красимир Каракачанов Росица Слабакова-Каракачанова лъсна като акционер в един от най-мощните холдинги “Синергон Холдинг” АД.

Това става ясно от декларацията на вицепремиера Красимир Каракачанов. Интересна подробност е, че тази информация изсветля след разкритията и подаден сигнал до главния прокурор от журналистите Николай Бареков и Димитър Байрактаров.

През всичките години и Красимир Каракачанов и Съпругата му не са декларирали съдружието си с мастити участници в масовата приватизация. И двамата са заемали висши държавни постове и продължават и към днешна дата те заемат такива.

Интересно защо един прокурор в Софийска Градска Прокуратура крие съдружието си в толкова мощен холдинг? Имало ли е конфликт на интереси и защо КПКОНПИ и до сега мълчи по сигнала на Бареков и Байрактаров?

В една от декларациите на прокурор Каракачанова лъсва връзка с фондацията на Сорос “Америка за България”. Интересно кога ВМРО са искрени, когато критикуват Сорос или когато му прибират парите?

Росица Каракачанова се е облажила с 13000 долара за пътуване до САЩ!


Ето и декларацията на прокурор Каракачанова, където най-долу лъсва връзката със Сорос и неговата фондация: https://register.caciaf.bg/2013/0DFD8ACD-09B0-47D1-92B6-1698302194C152459.xml 

Ето и декларацията, в която са декларирани ценните книги на прокурор Каракачанова в “Синергон Холдинг” АД в точка 9: https://register.caciaf.bg/2019/E9859A0A-9EBA-46C3-8213-51C6F908E11D95205.xml

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.