Пропускане към основното съдържание

Слави към Мутафчийски: Генерале, майоре, професоре, докторе, чакам поне един от вас да ми въведе вечерен час

Наряд по време на криза!

В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски.

Не някакъв си там лекар с бяла престилка, а генерал с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди. Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва само качулката и една коса. Имам предвид “коса” като земеделски атрибут. И кон. Щото, ако беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да казва: “Аз идвам и водя Ада след себе си!”

Откакто започна да се показва по телевизията, генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски все повече заприличва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази твърдост в изказа, този бащински поглед, загрижен за народа… Какъв лидер! Какъв водач! Какъв пълководец! Каква заплаха за рейтинга на вожда – Бойко Борисов.

Как го каза само за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват никъде”. Как съобщи само да не излизаме. Как само каза за маските. Неговите напътствия са закон за нас. Ами неговата идея – когато излизаме от вкъщи, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи – “Генерале, излизам!”
Даже мисля като се връщам да пускам есемес – “Генерале, влизам!” – да знае, че съм се прибрал.
С нетърпение чакам, генерале, майоре, професоре, докторе, поне един от вас да ми въведе вечерен час. Искам също и вечерна проверка. И искам да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вожда Борисов, най-после да бъдете начело на казарма, съставена от цяла една държава.

Рапортува младши сержант от запаса

Станислав Тодоров Трифонов.

Рапорт даден!

Слави Трифонов, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.