Пропускане към основното съдържание

Хиляди фенове срещу Бойко Борисов (ВИДЕО)

Хиляди фенове на Левски се включиха в шествието, подкрепящо изпадналия във финансова криза тим. Те тръгнаха от бул. „Тодор Александров“ и освиркаха правителството, преминавайки пред сградата на Министерския съвет. Скандираха обиди към премиера Бойко Борисов, който сам се определи за „болен левскар“.

След това шествието под надслов Левски, ти си всичко за нас“ се спря пред паметника на Васил Левски в София и завърши при националния стадион „Васил Левски“. Там в събота се играе срещата между „сините“ и ЦСКА. Шествието премина мирно и без напрежение, въпреки че бяха хвърлени няколко бомбички. 

С него феновете заявиха подкрепа към тима, след като държавата отне лотарийния бизнес на реалния му собственик Васил Божков и той замина за Дубай. „Хората са мирно настроени. Готвим се за празник. Това е мирен поход към стадиона. Хората искат да изразят любовта си към отбора. Няма никакви предпоставки за инциденти. Това са дните, в които не само България, но и целият свят ще разбере каква е разликата между Левски и другите клубове. Хората отделиха от насъщния си хляб. Това е нещо уникално“, коментира изпълнителният директор на тима Павел Колев. 

Бъдещето на тима към момента е под въпрос. Васил Божков не е заявил публично плановете си дали ще продължи да го финансира и под каква форма, след като държавата закрива лотарията му. Сред феновете на Левски обаче няма категорична подкрепа за Божков и големите фракции не са готови на протести в негова защита. Мажоритарният пакет от акциите се държи от близкия до Божков – Георги Попов, който се намира при него в Дубай. Премиерът Бойко Борисов се срещна с фенове на тима миналия месец, пред които лансира разбирането си, че акциите на тима трябва да се държат именно от тях. Привържениците обаче няма как да осигурят издръжката на тима и затова в коментара на Борисов бе разчетена готовност да бъде „осигурен“ нов спонсор на тима. Засега обаче акциите се държат от Георги Попов. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.