Пропускане към основното съдържание

Бойна звезда с потресаващ разказ

Бойната ни звезда Албена Ситнилска написа потресаващ разказ за българския манталитет. Тя публикува своите откровения в личния си профил във Фейсбук. Ето, какво написа Ситнилска, която е в богатата си визитка има 18 европейски титли, 7 отборни златни медала от първенства на Стария континент и 3 такива от световни първенства:


Днес за пореден път се убеждавам, че българина тотално е деградирал, останал без грам чувство за съпричастност, без капка доброта, състрадателност и човечност, озлобен към себеподобните си! В какво се превръщаме??? 

Останах изумена, какво прави впечатление на хората. Каква е случката: заседнахме в асансьора с дъщеря ми и повкахме за помощ, тъй като чухме, че има хора отвън, но уви не получихме никакъв отговор... но докато седяхме в тъмното половин час, сме оставили две салфетки в него и когато дойде техник да ни отвори сме ги забравили, защото беше тъмно и се измквахме от заседналия асансьор между етажите.

И след това какво да видим, пред вратата на апартамента ни същите салфетки. Какво се оказва, че салфетката им е направила впечатление, а викът за помощ НЕ‼!

Всеки гледа да те прецака, да те използва, да те критикува, да те очерни и да говори зад гърба, но почти ги няма хората, които ще подадът ръка за да помогнат!

Не знам що за хора сме, но знам, че ще направя всичко възможно да взпитам дъщеря си с чувство за отговорност, състрадателност и човечност, да помага винаги, когато може, да бъде добър Човек с главно “Ч”.

Албена Ситнилска, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата