Пропускане към основното съдържание

Бивша гимнастичка е новата бойна кралица

Суад Салимова участва в началото на февруари на бойна галавечер в зала Универсиада. По време на събитието на SFC Avatars в столичната заля тя остави отлични впечатления, въпреки загубата си от Албена Ситнилска. Азербайджанката вече поиска реванш от българското момиче в битка по правилата на K1. Суад даде специално интервю за BGpravda и българските фенове на бойните спортове. 


- В какво семейство израстнахте?
- Израснах в интелигентно семейство, в семейство на лекари, както и много други момичета се занимавах с гимнастика, но по-късно насочих цялото си внимание към ученето, защото исках да постъпя в университет и да получа юридическо образование, често се интересувах и от политически новини. В училище често ми се подиграваха, а аз исках да отвърна на удара и почнах да се занимавам с бойни спортове, а по-късно не можех да си представя живота без тях. 

- Спомняте ли си първата битка?
- В началото на кариерата си се изправих срещу Ушу Санда, участвах в първенствата на Република Азербайджан, а след това пътувах в чужбина, за да натрупан повече опит.


- Бихте ли се били отново в България?
- С радост ще дойдо отново в България, за мен беше голяма чест да се бия във Вашата страна. Искам реванш от Албена Ситнилска, в пет, а не в три рунда, в ринг, а не в клетка. Бих участвала и ако ръкавиците са по моя размер. 

- Вие сте от Азарбайджан, но живеет в Холандия, какво Ви накара да отидете там?
- Аз съм първото момиче от Азербайджан, което се бие в стил K1 и на MMA в професионални битки на световната сцена. Преди да се преместя да живея в Холандия, бях там три месеца в тренировъчен лагер и разбрах, че фитнесът на Mikes е единственото място, където бих искала да живея и тренирам с моите треньори Майк Пасионър Петър Хупман.

- Имате ли специален ритуал преди битка?
- Нямам специален ритуал преди мач, ако се появи, то това ще стане напълно спонтанно.

- Какво бихте казали на българските си фенове?
- Аз винаги съм готова за реванш!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата