Пропускане към основното съдържание

Шефът на Агромах Методи Бачев: Кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов (ВИДЕО)

Шефът на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското евросело Черниче, обявявайки пред тях, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов.

Публичното унижение към премиера дойде по време на изказване от страна на Методи Бачев, на традиционен курбан на кукерската група в селото, провел се миналият петък.

Най – шокиращото от всичко обаче бе, че непресметнатото иказване стана пред очите на трима представители на органите на реда, които бяха „специално ангажирани” да охарняват меропирятието.

Хората недоволно подмятаха, че каквато е власта в държавата, такава е и оправитя в нея. „ Това е не подигравка с власта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятаха те. Стряскащото „признание” от страна на Методи Бачев остави с отоврена уста и обичани родни шоумени и звезди като Краси Радков и Константин, които бяха поканени лично от него да веселят съборяните.
Празникът им бе уважен и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който макар и за кратко уважи събитието и седна на обща трапеза с всички празнуващи.

Той обаче категорично отказа да седне под „вип” шатрите, направени специално за елитните гости и предпочете компанията на кметския наместник на село Градево Кирил Йосифов.

Резилът на Методи Бачев обаче дойде малко след 23:00 часа, когато в свое обръщение към актьора Краси Радков и под въздействието на алкохола, на микрофон на всеуслошание заяви: „Краси искам да ти кажа, че кмета на Симитли Апостол Апостолов е "е*ал" Бойко Борисов.

Така вместо смях, сред присътващите се чуха възклицания на недоволство от поведението на строителния бос.

„Това е нечувано, този за какъв се има, как може такива неща, някой да му вземе микрохфона, на каква дрога е”? Това бяха само част от коментарите, с които хората на събора обсипаха М. Бачев.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата