Пропускане към основното съдържание

ЕКСКЛУЗИВНО В LIVESPORT.BG: Коко Динев проговори за скандала и арестите!

Бившият собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев даде ексклузивно интервю за LIVESPORT.BG, в което отрича да е бил търсен от полицията.  Вчера се появиха информации, че Динев е бил обявен за национално издирване, които обаче не отговарят на истината.


Първоначално Динев не си вдигаше телефона, но след това той сам се свърза с наш репортер.

Както е известно вчера българският футбол бе разтърсен от скандал за "черно тото", след който бяха арестувани девет души, сред които водещи футболисти от "А" група.

Ето какво заяви Динев пред LIVESPORT.BG:

"Никой не ме е търсил, за да се крия.  Не ви вдигнах веднага , но говорих с ваши колеги. Днес  съм в устата на вички и чудно защо се пише, че се крия.

Ако се крия изобщо нямаше да вдигна телефона, а той дава свободно. Второ искам да кажа, че никой от полицията или следствието не ме е търсил."

На въпрос дали би отишъл в полицията той отговори:  "Тръгвам веднага и ще дам показания, но доесга никой не ме е търсил.'

Как бихте коментирали арестите на вашите подчинени

"Покдрепям с две ръце това разследване и много бих искал да се стигне до  края, но до истинския край. Вие видяхте колко помия се изля върху от мен, но май се оказват други нещата. Доколкото чета и чувам разследващите органи имат доста информация и имат засечени телефонни разговори между футболисти и техни родители", завърши Динев.

ФИЛИП ПЕТРУНОВ, LIVENEWS.BG

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата