Пропускане към основното съдържание

Царска прелюбодейка се прави на ГОРД-а моралистка

Бившата стюардеса Полина Карастоянова, перхидролено руса като магистрална нощна пеперуда, обрамчена със златни цайси за "тежест", водеше представянето на ГОРД. Семейна дружба свързва съпругът на Полина Аспарух /Паро/ Карастоянов, наследник на комунистически род, със Слави Бинев, бивш кръчмар, който се изявява втори мандат като евродепутат.

Полина Карастоянова стана печално известна с фоторазказ на столични папараци, които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с оттренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. 
 
Позавехналата 40-годишна стюардеса, майка на двама сина, направи за резил доцента от Пловдив и съпругата му с арогантно демонстрираната амбиция да свали на всяка цена овластения от Царя шеф на Националната лозаро-винарска камара. Жълтите велможи устроиха другарски съд над провинциалния Ромео и осуетиха намеренията му да направи Полито член на ръководството на жълтата партия.

Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозна въртиопашка се отдаде на Александър Томов /Лупи/ и стана отговорник по международната дейност в неговата забравена от всички партия. В столичен вестник цъфна нейна снимка до шефа на столичните социалисти Румен Овчаров на червен предизборен митинг, а по-сетне и устремената й снага към тогавашния вътрешен министър Румен Петков в изборна нощ в НДК. Но от всичките тези набези не последва кариера в партията-столетница.

Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир - Пловдив, но бодигардовете му издадоха на бойката Вили Гергова среднощните попълзновения на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Полито беше изритана с шутове от Пловдив. Тогава тя яхна съфамилника на червения милионер - медийния магнат Красимир Гергов, и стана негова дясна ръка в Националния борд по туризъм.

С частния самолет на рекламния монополист Карастоянова и Моллов се разходиха до Мадрид, където се проведе поредната среща на задграничните български медии под патронажа на президента Георги Първанов, известен още и като агент Гоце, който беше бойкотиран от най-сериозни българоезични издания по света.
Честите срещи на Полито с Васил Иванов Лучано в кръчмата "Родерик" станаха причина Стефка,

непримиримата съпруга на бившия спортен министър, да го натири от общия им дом,

да му прибере по-голямата част от едноименните сладкарници и да се разведе с него. Целта на болната кариеристка беше да завладее спрягания като шеф на Държавната агенция по туризъм и да му стане заместничка, но премиерът Сакскобургготски отвя мераците на Лучано и компания.

По време на управлението на ГЕРБ настъпиха мрачни дни за амбициозната сподвижничка на Красимир Гергов и тя сякаш потъна вдън земя. За да се появи като вестителка на "новия морал" и "достойнството в политиката" на Слави Бинев.

Сия АНТОНОВА, БЛИЦ

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата