Пропускане към основното съдържание

Шестак от Държавна сигурност и масон от ложа Заря - втори в листата на Първанов

Вторият в листата на АБВ Перник взриви града. Лъчезар Никифоров, който е подреден на второ място, веднага след кметицата Росица Янакиева в листата за народни представители на АБВ е бил офицер в Шесто управление на Държавна сигурност.

Никифоров, който е съпруг на заместничката на Янакиева в Община Перник - Илинка Никифорова е популярен Шестак. Работил в Шесто управление - мястото, където ченгета от бившите комунистически служби са продължили да контролират живота ни и са дирижирали създаването, развитието и покровителството над организираната престъпност и след падането от комунизма.

Преди 89-та година служителите на Шесто наред наблюдаваха и репресираха българската интелигенция. Призраците на палачите и жертвите на службите останаха в политиката, но предпочетоха задкулисието. Те редиха картите на пасианса на българския живот и продължават да го правят и днес, твърдят много запознати с котилото на Държавна сигурност.

Разработващите офицери на ДС поставяли псевдонимите на агентите. Слуховете говорят, че е възможно именно втория в листата на АБВ в Перник да е бил разработващ офицер на агент Гоце?

zaPernik.com


Коментари

  1. КОЛКО ВЗЕХТЕ??? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЧЕРВЕНИ ПОЗИТАНОВСКИ ТРОЛОВЕ???
    БИЛИ СТЕ ПРОТИВ БОКО! СЕГА СЕ ИЗДАДОХТЕ КОИ СТЕ РЕАЛНО! ЧЕРВЕНИ ПОЗИТАНОВСКИ ТРОЛОВЕ!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата