Пропускане към основното съдържание

Не съм платен, мразя ви безплатно

Давали по 40 лв. на протестиращите, дават ама държавна издръжка на четвърти километър в столицата. Там, където е мястото на тези, които говорят подобни смешки. Като дрънкаш подобни глупости, или си провокатор или пълен глупак или имаш липосукция на мозъка.

Нека сега наученото в часовете по математика влезне в сила! 20 000 души по 40 лева на калпак правят 800 000 лева на ден, а за десет дена стигаме до сумата от 8 млн. лв. Е, коя партия ще даде тези пари? Нали е доста по-рентабилно с 8 млн. лв. да се купят 200 000 гласа на изборите!

Освен това как си го преставят умниците, които говорят за платени протести, че някой ще донесе чувал с пари и ще почне да раздава на протестиращите. Как да стане, как?

Просто на някои хора хич, ама хич не им харесва, че има честни и справедливи самоорганизирали се протестиращи. Просто на някои хора това им е най-големият страх!!!

Николай Георгиев


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата