Пропускане към основното съдържание

Батков и стари левскари погребаха отбора на Герена

Тодор Батков обича да прави прибързани изказвания, които не отиват на един юрист. След щастливата победа над Лудогорец, Батков, Митов и компания отвориха шампанското, като собственика на Левски дори обяви, че старши треньорът ще запази мястото си.

Е да, ама не! Едва ли Митов ще запази мястото си след като първо загуби купата, а сега и титлата. Много рано от ръководството се зарадваха, че слагат край на четири годишната суша на Герена. Нароченият за продажник Георги Петков обаче закопа Левски на Герена със страхотните си спасявания, а пък отборът на Славия бе воден от потомствения левскар Вили Вуцов, който бе и треньор на "сините" преди години, но бе изгонен на бързо.

Прибързаните решения не водят до нищо добро, а хората, които имаха зъб на "синьото" ръководство си го върнаха по най-добър начин. Тежко е, ама е много тежко да загубиш титлата в последния мач на Герена и то благодарениа на левскари. Дори и голът на Славия бе дело на син играч. Колкото и тривиално да звучи - каквото сам си направиш и Лудогорец не може да ти го направи.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата