Пропускане към основното съдържание

Нагъл гербер плаши пенсионери

След като Бойко Борисов обвини пенсионерите, че са изяли фискалния резерв, кандидат за депутат от “ГЕРБ” заяви, че след изборите те ще станат “още по-лош материал”. Недялко Славов, втори в гербаджийската листа в Смолянска област, пристигнал на предизборна среща в Златоград в началото на миналата седмица.
“Събрахме се пет-шест човека пенсионери да чакаме представителите на ГЕРБ, дойдоха с голямо закъснение, около час”, припомня си очевидецът на случката Христов.

“При влизането в клуба ни поканиха. Аз се обърнах към тях и им казах: “Ние нали сме лош материал, нямаме работа при вас”, разказа възрастният човек.  “След изборите ще станете още по-лош материал”, отвърнал му без капка срам кандидат-депутатът Славов.

www.mignews.info

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,