Пропускане към основното съдържание

Еротична звезда води кампания срещу ТИМ

Голямата отсъстваща на вчерашната пресконференция в БТА срещу ТИМ, а уж главна ораторка по темата e небезизвестната провалена политичка и настояща архитектка Калина Павлова. Много хора не са забравили нейните еротични подвизи. Калина Павлова цъфна преди време на два порно-клипа, качени в YouTube, озаглавени „Предизборна програма” и „Избори 2011.

Иначе вчера станахме свидетели на зле скалъпен PR на гърба на варненци от партия "Зелените" в София. Широко прокламираната пресконференция срещу "безобразията на ТИМ", която се проведе в БТА се обърна срещу организаторите й, демагогстванията им, празните им приказки и липсата на всякакви доказателства за твърденията, че една публична компания застрашава националната сигурност. Кой ли обаче си хвърля парите на вятъра, за да спонсорира така наречените "зелени".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

ГАДНО: Хлебарки налазиха Фитнес Pulse (СНИМКИ)

Крайно занемарена е хигиената във веригата от фитнеси Pulse.