Пропускане към основното съдържание

Биячите от Гранд мол-Варна посягали и на непълнолетни момчета?

Биячите от Гранд мол-Варна посягали да бият и непълнолетни момчета. Такъв слух се появи в социалната мрежа, където протестиращи поискаха смъртно наказание за побойниците от мола. Вече стана ясно, че охраната е била и бездомници, които са имали смелостта да се появат на територията на търговския комплекс.

Неописуеми гаври и извращения предшествали бруталния побой до смърт, който нанесли на Нягол Петров гардовете в Гранд мол, съобщи Блиц. Потресаващите разкрития за убийството на 52-годишния мъж, който беше размазан от трима охранители от фирмата "Джи Ем Секюрити", вадят наяве шокиращия садизъм, който те са проявили към клетника. В гаврите партнирал и началникът на смяната.

Това е Светослав Миланов, научи Varnautre.bg, който бе набързо уволнен дисциплинарно от фирмата за охрана на Гранд мол. "Давай, Цецо! Това ти е бойното кръщение!", окуражавал той най-малкия от гардовете - Цветан, който е имал едва 3-седмичен стаж във фирмата, разказва още Блиц. 

Самият шеф на охранителите към момента е свидетел срещу подчинените си Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов, но според разказите на очевидци и кадрите на охранителните камери самият той е имал дейна роля в извращенията. "Тоя го сваляйте за ремонт", казал на охранителите началникът им и слязъл заедно с тях на паркинга. Ясно се вижда на кадрите как тримата обвиняеми налагат Нягол в присъствието на колегата им Тихомир и на шефа им, разкриват гардове, прегледали записите.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.