loading...

вторник, 24 март 2015 г.

Биячите от Гранд мол-Варна посягали и на непълнолетни момчета?

Биячите от Гранд мол-Варна посягали да бият и непълнолетни момчета. Такъв слух се появи в социалната мрежа, където протестиращи поискаха смъртно наказание за побойниците от мола. Вече стана ясно, че охраната е била и бездомници, които са имали смелостта да се появат на територията на търговския комплекс.

Неописуеми гаври и извращения предшествали бруталния побой до смърт, който нанесли на Нягол Петров гардовете в Гранд мол, съобщи Блиц. Потресаващите разкрития за убийството на 52-годишния мъж, който беше размазан от трима охранители от фирмата "Джи Ем Секюрити", вадят наяве шокиращия садизъм, който те са проявили към клетника. В гаврите партнирал и началникът на смяната.

Това е Светослав Миланов, научи Varnautre.bg, който бе набързо уволнен дисциплинарно от фирмата за охрана на Гранд мол. "Давай, Цецо! Това ти е бойното кръщение!", окуражавал той най-малкия от гардовете - Цветан, който е имал едва 3-седмичен стаж във фирмата, разказва още Блиц. 

Самият шеф на охранителите към момента е свидетел срещу подчинените си Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов, но според разказите на очевидци и кадрите на охранителните камери самият той е имал дейна роля в извращенията. "Тоя го сваляйте за ремонт", казал на охранителите началникът им и слязъл заедно с тях на паркинга. Ясно се вижда на кадрите как тримата обвиняеми налагат Нягол в присъствието на колегата им Тихомир и на шефа им, разкриват гардове, прегледали записите.

Няма коментари :

Публикуване на коментар