Пропускане към основното съдържание

Биячите от Гранд мол-Варна посягали и на непълнолетни момчета?

Биячите от Гранд мол-Варна посягали да бият и непълнолетни момчета. Такъв слух се появи в социалната мрежа, където протестиращи поискаха смъртно наказание за побойниците от мола. Вече стана ясно, че охраната е била и бездомници, които са имали смелостта да се появат на територията на търговския комплекс.

Неописуеми гаври и извращения предшествали бруталния побой до смърт, който нанесли на Нягол Петров гардовете в Гранд мол, съобщи Блиц. Потресаващите разкрития за убийството на 52-годишния мъж, който беше размазан от трима охранители от фирмата "Джи Ем Секюрити", вадят наяве шокиращия садизъм, който те са проявили към клетника. В гаврите партнирал и началникът на смяната.

Това е Светослав Миланов, научи Varnautre.bg, който бе набързо уволнен дисциплинарно от фирмата за охрана на Гранд мол. "Давай, Цецо! Това ти е бойното кръщение!", окуражавал той най-малкия от гардовете - Цветан, който е имал едва 3-седмичен стаж във фирмата, разказва още Блиц. 

Самият шеф на охранителите към момента е свидетел срещу подчинените си Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов, но според разказите на очевидци и кадрите на охранителните камери самият той е имал дейна роля в извращенията. "Тоя го сваляйте за ремонт", казал на охранителите началникът им и слязъл заедно с тях на паркинга. Ясно се вижда на кадрите как тримата обвиняеми налагат Нягол в присъствието на колегата им Тихомир и на шефа им, разкриват гардове, прегледали записите.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата