loading...

четвъртък, 11 декември 2014 г.

Царска прелюбодейка се прави на ГОРД-а моралистка

Бившата стюардеса Полина Карастоянова, перхидролено руса като магистрална нощна пеперуда, обрамчена със златни цайси за "тежест", водеше представянето на ГОРД. Семейна дружба свързва съпругът на Полина Аспарух /Паро/ Карастоянов, наследник на комунистически род, със Слави Бинев, бивш кръчмар, който се изявява втори мандат като евродепутат.

Полина Карастоянова стана печално известна с фоторазказ на столични папараци, които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с оттренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. 
 
Позавехналата 40-годишна стюардеса, майка на двама сина, направи за резил доцента от Пловдив и съпругата му с арогантно демонстрираната амбиция да свали на всяка цена овластения от Царя шеф на Националната лозаро-винарска камара. Жълтите велможи устроиха другарски съд над провинциалния Ромео и осуетиха намеренията му да направи Полито член на ръководството на жълтата партия.

Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозна въртиопашка се отдаде на Александър Томов /Лупи/ и стана отговорник по международната дейност в неговата забравена от всички партия. В столичен вестник цъфна нейна снимка до шефа на столичните социалисти Румен Овчаров на червен предизборен митинг, а по-сетне и устремената й снага към тогавашния вътрешен министър Румен Петков в изборна нощ в НДК. Но от всичките тези набези не последва кариера в партията-столетница.

Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир - Пловдив, но бодигардовете му издадоха на бойката Вили Гергова среднощните попълзновения на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Полито беше изритана с шутове от Пловдив. Тогава тя яхна съфамилника на червения милионер - медийния магнат Красимир Гергов, и стана негова дясна ръка в Националния борд по туризъм.

С частния самолет на рекламния монополист Карастоянова и Моллов се разходиха до Мадрид, където се проведе поредната среща на задграничните български медии под патронажа на президента Георги Първанов, известен още и като агент Гоце, който беше бойкотиран от най-сериозни българоезични издания по света.
Честите срещи на Полито с Васил Иванов Лучано в кръчмата "Родерик" станаха причина Стефка,

непримиримата съпруга на бившия спортен министър, да го натири от общия им дом,

да му прибере по-голямата част от едноименните сладкарници и да се разведе с него. Целта на болната кариеристка беше да завладее спрягания като шеф на Държавната агенция по туризъм и да му стане заместничка, но премиерът Сакскобургготски отвя мераците на Лучано и компания.

По време на управлението на ГЕРБ настъпиха мрачни дни за амбициозната сподвижничка на Красимир Гергов и тя сякаш потъна вдън земя. За да се появи като вестителка на "новия морал" и "достойнството в политиката" на Слави Бинев.

Сия АНТОНОВА, БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар