Президентът и селекционерът ни донесоха най-големия срам!

Президентът на БФС Георги Иванов-Гонзо и селекционерът на националния отбор Илиан Илиев се оказаха неочаквано добра комбинация. Поне що се касае до резултатите на трикольорите и дъното, което копаят.

С временен треньора Георги Иванов, след уволнението на Ясен Петров, националите не можаха да бият Гибралтар в предишното издание на Лигата на нациите – 1:1 като гост. Тогава Гонзо бе технически директор в БФС и отговорник за трикольорите, но явно срамът от онова 1:1 не трогна българския футбол, който го издигна до президент.

А равен с „джуджето“ Гибралтар безспорно е в Топ 3 на най-големия срам, брян някога от националите. Спокойн за тази „престижна“ класация може да кандидатства и Илиан Илиев след крушението в Белфаст – 0:5. Да, губили сме с големи разлики и преди, но от Испания, Сърбия, Чехия, но никога от „великата сила“ Северна Ирландия!

а президентът и селекционерът се оказаха добра комбинация, данасяйки един от най-големите срамове в историята на националния отбор!

И връщайки се пак към предишното издание на Лигата на нациите, тогава се гордяхме с героичния успех над Северна Македония с 1:0 в Скопие с Младен Кръстаич, но в тазгодишната надпревара комшиите вече се класираха за Лига В, а ние смело сме се запътили към дъното – Лига D.

Тема спорт

Няма коментари:

Публикуване на коментар