В атаката на Украйна в граничния район на Курск са участвали и германски БТР-и

В атаката на Украйна в граничния район на Курск са участвали и германски БТР-и. Това става ясно от кадри, направени с дрон, които показват и германски бронетранспортьори Marder, участващи в офанзивата на руска територия.
Според докладите на германския "Институт за военна сигурност" (ISW) в момента има данни, "че украинските въоръжени сили са проникнали в поне две руски отбранителни линии и една база".

От вторник украинските войски се сражават срещу Русия и на руска територия. Снимки от дронове показват участието на поне три герммански бронетранспьортьора от типа „Мадер“. Въпреки това германското правителство и политиците от управляващата коалиция и от опозиционния ХДС не критикуват употребата на БТР-ите.

Председателят на Комисията по отбрана в Бундестага Маркус Фабер не вижда проблем в това Украйна да използва оръжия, доставени от Германия, за сегашното си настъпление на руска територия.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар