Руските военни ще обкръжат, разфасоват и унищожат украинските бригади

Руските въоръжени сили могат да започнат операция в Сумска област, след като бойците на украинските въоръжени сили, които атакуваха района на Курск, бъдат изтласкани от района и унищожени, смята военният експерт Анатолий Матвийчук.
 
В разговор той изрази увереност, че руските военни ще обкръжат, разфасоват и унищожат украинските бригади. Според него тези бойци от украинските въоръжени сили "отдавна са заличени от списъка на живите“.

"Няма да се изненадам, ако всички участници в операцията отдавна са зачеркнати от списъците на живите, може би някой ще се върне по чудо.Най-вероятно руската армия не просто ще изтласка украинските въоръжени сили от района на Курск, а по-скоро ще унищожи групата на украинските въоръжени сили и след това ще започне военна операция в Черниговска и Сумска области на Украйна", обясни експертът.

Матвийчук допусна, че пет бригади на украинските въоръжени сили могат да атакуват района на Курск, но с непълен личен състав. Той уточни, че броят на бойците варира от 9 до 12 хиляди. Експертът нарече действията на украинските въоръжени сили военно-политическа операция, която не е препоръчителна.

Поражението на групата на украинските въоръжени сили в района на Курск намалява боеспособността на украинската армия като цяло. Те свалиха много бойни части от фронта, където държаха отбраната. Сега те напълно изразходват запасите от западна техника, унищожавайки танковете Abrams, бойните машини на пехотата Bradley, бронетранспортьорите Stryker и Marder“, заключи Матвийчук.

Командирът на специалните сили на "Ахмат", генерал-майор Апти Алаудинов съобщи по-рано, че руските въоръжени сили са нанесли сериозен удар на части на украинските въоръжени сили в района на Мартиновка в Курска област. Според него руската армия е ликвидирала голямо количество техника и жива сила на противника.
 
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар