ДПС без Пеевски и България без Пеевски този рефрен кънти из цялата страна

ДПС без Пеевски и България без Пеевски този рефрен кънти из цялата страна, където се събират стотици подръжници на Ахмед Доган с искане по-бързо да си изчистят партията от навлеци и дерибеи, които забогатяха на гърба на избирателите.

Ръководството на ДПС (без Пеевски и група) начело с председателя доц. д-р Джевдет Чакъров поднесе венци и цветя пред паметника на Коджа Юсуф в Хитрино.

Там бяха още зам.-председателят на ДПС и председател на АЛДЕ Илхан Кючюк, зам.-председателят на ДПС Джейхан Ибрямов, народните представители Валентин Тончев – член на ЦОБ, Хабибе Расим, Ешереф Ешереф и Хюсни Адем, председателят на Младежко ДПС Танзер Юсеинов и членове и симпатизанти на ДПС от област Шумен и съседните области.
По-късно ръководството на ДПС посети и къщата-музей на Коджа Юсуф, която се намира в родното село Черна на легендарния борец от Делиормана.

Нашето ДПС е едно и то е автентичното ДПС с лидер д-р Ахмед Доган. Няма място за Пеевски в българската политика! Това бе категоричната позиция на ДПС Габрово по време на заседание на областния съвет, което се проведе днес в Севлиево.

Берлинската стена падна, ще падне и Делян Пеевски. Ние ще вървим заедно с хората, които мислят за интересите на държавата. България няма да има редовно правителство докато Делян Пеевски е в политиката, затова е отговорно не само ДПС, а всички политически партии. Това заявих по време на заседанието.

На областния съвет присъстваха народните представители от ДПС (без Пеевски и група) Севим Али – член на ЦОБ, Валентин Тончев – член на ЦОБ, Ешереф Ешереф, Хюсни Адем, областният председател на ДПС Габрово Ердоан Узунов, общински председатели, съветници и кметове на кметства от ДПС.

Няма коментари:

Публикуване на коментар