Пропускане към основното съдържание

Ето ги показанията на Живко Коцев, който си признава, че е приятел с контрабандистите и техния бос Паскал!

Живко Коцев признал пред разследващите, че познава митичния контрабандист на цигари Паскал и знаел с какво се занимава! Но това не му пречило да другарува и да получава подаръци от него.

Изтекоха показанията на Живко Коцев – Свидетел номер 3 в Комисията за борба с корупцията. В тях главният секретар на МВР си признава всичко. Кадърът на Промяната и генерал Атанасов познавал отлично баща и син Димитрови и знаел, че са контрабандисти.
Празнували заедно и си разменяли подаръци.

Те двамата запознали главсека на МВР с митичния Паскал. После пак продължили да си ходят на гости, а Коцев продължил да получава дарове. Хитът е, че първоначално главсекът на МВР, който трябва да е от най-информираните хора в държавата бъркал контрабандния бос Паскал с друг популярен Паскал, който държи дамски фитнеси. Изводът си правете сами.

По-късно Живко Коцев разбрал, че контрабандистите на цигари са приятели и с Бойко Рашков.

Митичният контрабандист Паскал бил служител на МВР, нзначен от …Продължаваме Промяната и Бойко Рашков

„Моята лоялност към г-н Бойко Рашков е основната причина да поддължам контактите си с Марин и Стефан“, е нелепото обяснение на главния секретар на МВР за близостта му с контрабандистите.

В показанията си „свидетел №3“, за което качество самия Коцев се самоосвети, признава още, че е посредничил за осъществяване на контакти между обвиняемия Стефан Димитров и директорката на митниците Петя Банкова.

На заседанието пред СГС стана ясно обаче, че не Живко Коцев е запознал Стефан Димитров с Банкова, а точно обратното – контрабандистите са запознали главния секретар на МВР Живко Коцев с Петя Банкова, още когато тя е заместник-директор на митниците.

От показанията на „свидетел №3“ се потвърждава и тезата на държавното обвинение, че Банкова е кадрувала в митниците под диктовката на групата на „Паскал“.

Това е пълен морален крах за Продължаваме Промяната! За техния главен секретар на МВР, за техния шеф на Митниците, за техните шефове, министър на финансите, премиера и цялата им кадрова политика.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.