Пропускане към основното съдържание

Ударът срещу Валентин Златев е голям! Неговата служителка Ангелкова призна за Живко Коцев!

Николина Ангелкова призна пред агенция Пик и Соня Колтуклиева, че познава Живко Коцев от една година – точно времето на скандалните снимки с часовника и познанството му с контрабандистите.

 Всъщност, те са още по-пресни – от миналия месец. Не е ясно какво си спомня за етюда с часовника за 50 хиляди лева Ангелкова, но Коцев би парадирал с него само пред близки хора. А колата и на снимката са само Коцев, Ангелкова и още един – контрабандистът от отбора на Паскал Стефан Димитров. Явно по това време вече Коцев и контрабандистите са били закачени на продлушване и оперативна разработка, а заедно с тях и Ангелкова.

По-интересно е друго. Версията, че бившият министър на туризма от ГЕРБ ужким няма нищо общо с България и живее и работи в чужбина (Саудитска Арабия) издиша мощно. Актуална справка в Търговския регистър към днешна дата доказва, че Ангелкова е действащ началник в хотелиерските фирми на Валентин Златев. Говори се, че тя взима 30 хиляди лева заплата за позицията си като член на Съвета на директорите в Тера уей редом със самия собственик, видно черно на бяло.



Не е ясно дали точно на Златев или нечии друг представител е Николина Ангелкова във фирмата, но по-любопитното е друго. Хотелът в Правец с пет звезди, в който се вихрят срещите на шефката на Митниците с контрабандистите, е именно собственост на тази фирма. Прокуратурата, а не някой друг, извади снимкови доказателства за това.

Точно в този хотел в Правец преди десет години умря друг прочут контрабандист – Мишо Бирата от скандалния запис “Ало, Ваньо” с премиера тогава Бойко Борисов. Смъртта се оказа с много въпросителни и заедно със скорошната след това смърт на Ваньо Танов (2017) сложи край на сагата и смачканото от Пацо Терасата от прокуратурата (после награден за шеф на КПКОНПИ) разследване.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.