Пропускане към основното съдържание

Рапърът Никежи с иновативна идея за изграждане на Миньорски и Стоманолеярен тематичен парк в Перник

Интересно предложение за изграждане на Миньорски и Стоманолеярен тематичен парк отправя пред институциите в Перник рапърът Ник Николов – Никежи.

Своята идея за съхраняване на славната история от близкото минало на града той споделя пред zapernik.com.

Ето какво пише Никежи:

„Вярваме, че Перник задължително трябва да има миньорски стоманолеярен тематичен парк, който ще представлява увеселителен и исторически парк заради епичния тласък от Перник докарал просперитет на цяла България от железните ни мини и легендарния Стоманолеярен Завод.

В този дух сформирах екип от експерти и инвеститори като съм отправил днес уведомление за инвестиционно намерение до Бесттехника – Струма АД, Мини Перник АД и Община Перник.

Този парк ще служи за да запазим историята, както и да представим съвременна такава с нови преживявания, за което сме силно уверени и в социално икономическия потенциал на миньорски стоманолеярен тематичен парк.


Представяме си колко вълнуващо ще е да видим как първите миньори са живели, като в парка ще се видят дори активни миньори и металурзи, както и други персонажи от онази славна епоха. Предвиждаме да се отворят няколко стотин работни места с преживяване като на снимачна площадка.

Миньорски увеселителен парк със заведения, ролер костери, скейт рудник, има потенциал да стане топ дестинация в България. Предложена локация за миньорския парк е мястото където беше Стоманолеярния Завод, прочут като завод на заводите в България. Това място с историческа слава не трябва да бъде заличено, затова, почитаеми перничани каним и вас да се включете в това императивно пернишко и обещаващо начинание.

Почтително:
Никежи

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,