Пропускане към основното съдържание

Следващите обвиняеми са Асен Василев и Кирил Петков!

Главсекът на МВР има дебело корупционно досие в МВР още от 2008 година, когато е махнат като шеф на столичното 4 РПУ за корупция и изнасяне на информация.

При обиските на ДАНС в дома му са открити скъпи швейцарски часовници, подарък от обявения за общодържавно издирване митичен контрабандист Н. Николов – Паскал. Това го е заковало, защото трудно се обяснява пред КОНПИ.

Коцев работи под прякото ръководство на Генерал Атанасов и именно негови са схемите за контрабандните канали, които са открити в дома на арестуваната шефка на Митниците Петя Банкова.

Ето затова са били срещите на Живко Коцев със Сарафов, за да му се дадат гаранции от високо място, че няма да бъде арвстуван още вчера. Коцев може да бъде прибран на топло с белезници всеки момент на основата на сериозни доказателства, открити в дома му и показанията, дадени от самия него. Много е вероятно той да е върнат в МВР от прокурорите, за да бъде тяхно ухо за следващите схеми на Асен Василев и Кирил Петков, които неименуемо ще пробват по изборите, писа Bnews.bg.

Правец – градът на фамилия Златеви е връзката между всички замесени в аферата на Паскал. В петзвездния хотел на бившия бос на Лукойл са правени снимките на ДАНС на срещите със замесените лица. На тях митничарка номер едно Петя Банкова се среща с контрабандистите.

Самата Банкова е от Правец и е накупила имоти там. Слухове я свързват с родата на олигарха, чийто баща е дългогодишен кмет на града по времето на Тодор Живков. Нищо в Правец не може да стане без знанието на Златеви, камо ли в техните петзвездни хотели и спа центрове.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.