Пропускане към основното съдържание

Сърдечна приятелка на шефа на Митница - Пловдив, назначен от Петя Банкова, се радва на подарък автомобил

Едно от знаковите назначения „по предназначение“ на арестуваната за контрабанда, пране на пари и корупция шефка на Агенция Митници Петя Банкова е Мирослав Беляшки.


Именно Банкова го прави шеф на Митница – Пловдив. Като преди това „митническия капацитет“ на Беляшки е работата му като … ПР в екипа на Здравко Димитров като кмет на Пловдив и областен управител на Пловдив. В Община – Пловдив Беляшки работи като директор на отдел „Канцелария и протокол“.

На 20 февруари т.г. поради това че има „професионален капацитет“ да ръководи митница, Беляшки е пръкнат точно от арестуваната за контрабандна Петя Банкова като … шеф на Митница – Пловдив.

Какъв е резултатът от „профи“ работата на шефа на Пловдивската митница в полза на ОПГ в което е Петя Банкова, арестувана за пране на пари, корупция и контрабанда, свързана с канала на Паскал, не е много ясно, ама е ясно какъв подарък получава сърдечната приятелка на шефа на Митница – Пловдив Мирослав Беляшки – Маргарита Бойчева, пише Afera.bg:



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.