Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛ: България без щангисти на Игрите в Париж!?

България може да остане без представител във вдигането на тежести на предстоящите олимпийски игри в Париж през лятото, стана ясно на извънредното събрание на Българската федерация по вдигане на тежести, което се проведе по-рано днес в София.

Причината за това притеснение е, че европейската и световната федерация в този спорт са получили два сигнала от участници на континенталния шампионат в София за сериозно нарушение.

По време на състезанието е бил забелязан двукратният сребърен медалист от световно първенство и сребърен медалист от олимпийски игри в Сидни Алан Цагаев. Той е бил редом до националите ни и Иван Иванов по време на спортния форум, а това е нарушение на доживотната му забрана да се занимава с този спорт.

От старото ръководство на българската федерация с президент Маджид обявиха, че не е издавана акредитация на Цагаев, но той е бил заснет от други участници и е пратена жалба.

Според Маджид има реална опасност България да получи забрана за участие на големи първенства, включително и олимпиадата в Париж. Чака се становище от международните централи по така възникналия казус.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.