Пропускане към основното съдържание

ПОЗОР: Васил Терзиев и заместникът му към протестиращи здравни работници: Не ни интересуват вашите заплати!

Управляващите София към здравни работници и учители: Не ни интересуват заплатите ви! Общински съветници от ГЕРБ и БСП поканиха протестиращите на разговор.

Вече над два часа продължава протестът на медицинските сестри, работещи в детските ясли и училища в София, които са пред сградата на Столичната община.

“По-добре здрави деца, отколкото богат кмет!”, гласяха някои от плакатите, пише Bnews.


След като протестиращите дадоха ултиматум от 10 минути някой от управляващите да слезе и да чуе исканията им, изненадващо от “Раковска” се появи Васил Терзиев с трима пиари и с охраната си. Сърдит на хората, че му развалят спокойствието, той обяви, че ще говори, но ако не го обиждат.

“Без свирки!”, разпореди Терзиев, което предизвика гневът на възрастните здравни работници.

Докато кметът на София се тръшкаше и тропаше с крак, че протестиращите си позволяват да му отговарят, зам.-кметът по финанси започна да говори за увеличението на заплатите в Столична община. Крайно разгневените граждани заявиха, че при 9000 лева заплата е нормално да правиш дарения, но добавиха, че са там заради своето заплащане и не ги вълнуват парите на кмета.

“И нас не ни интересуват Вашите заплати”, сопна се заместникът на Терзиев (вляво). След което сърдитите управляващи се врътнаха и се прибраха в Общината с полицейски кордон, докато хората отвън ги освиркват.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.