Пропускане към основното съдържание

Денков с отчаян опит: Моли ГЕРБ да гласуват Сглобката без промени с Габриел за премиер!

Отговорът на ПП и ДБ на отказа на Габриел от мандата дойде от Денков.
Министър-председателят в оставка “академик” Николай Денков направи отчаяния акт в извънредно обръщение по БНТ.  
Той заяви, че обещанията трябва да се спазват. Готов е само на ротация с Габриел и той да се върне на поста министър на образованието.
 
„Обръщам се към ГЕРБ-СДС, вместо да хвърля държавата в хаос, нека да спазят дадената дума, да подпишем споразумението и да гласуваме правителство с министър-председател и външен министър Мария Габриел, без да променяме състава на МС“, заяви той.

„Колеги от ГЕРБ-СДС – ваше е решението“, допълни Денков. Той запита дали от ГЕРБ-СДС ще се отметнат от дадената дума. Той ги запита и дали ще се откажат от споразумението за реформи. „Ще хвърлите ли държавата отново в пореден цикъл от избори“, попита още той.

„Единственото, което се очаква от вас днес е да спазите думата си и да изпълните дълга си към хората и към България“, каза на финала Денков.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.