Пропускане към основното съдържание

Христо Иванов е имал карта за достъп до частния клуб на Делян Пеевски “SiSi” в Народното събрание

Христо Иванов, Кирил Петков, Генерал Наско и Асен Василев са имали карти за ексклузивен достъп до частния клуб на Делян Пеевски.

Клубът се помещава в сградата на Парламента в обширния кабинет на шефа на ПГ на ДПС.
В клуба са се предлагали безплатно кафе (турско) в джезве, шампанско, наргиле лично от чибука на домакина.

BNEWS съобщи, че избраните депутати са имали ексклузивен достъп до клуба и до скута на домакина по всяко време.

Достъп до клуб SiSi (Секретна Секкция) са имали и депутати от опозицията, но само придружени от ПП и ДБ. В клуба на Пеевски Киро Петков и Христо Иванов няколко пъти са водили приятеля си Бойко, за да ги помирява с него именно “Бат’ Делян”.

Планът на Христо Иванов винаги е бил да овладее Прокуратурата ужким в съдружие с Пеевски. Това е нещо, което споделя с издателя Недялко Недялков и бащата на Сглобката убитият Алексей Петров: “Мислехме я една, но Христо Иванов докара Пеевски”.

Преди това ДПС реабилитира Христо Иванов с гумената лодка на Росенец. Целият сценарии е бил на ДПС, за да вдигнат Христо Иванов и да имат своя капия близо до Бойко Борисов.

За благодарност новият главен прокурор – фаворит на Прокопиев и Христо Иванов журналистът на свободна практика Андрей Янкулов е трябвало да арестува Пеевски и Борисов един след друг.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.