Пропускане към основното съдържание

Нов трус във "Възраждане"! И жената на натирен депутат напусна партията

Днес доверието на председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, след като ме изхвърли без обяснения от страницата на Възраждане – Ловеч, която създадох и администрирах през годините.

Това написа на личната си страница във Фейсбук Красимира Дренчева, съпруга на Николай Дренчев, който по-рано днес бе изключен от парламентарната група на "Възраждане". Ето какво още сподели тя:

"Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това положение, за мен няма друг вариант освен да напусна партията, в чието създаване участвах. Няма да говоря за жертвите, които съм правила (както и децата ми) – не са били за Костадинов, били са за Родината.

Всичко си заслужава, ако съм отворила очите поне на един човек да се бори за нормалност и за достоен живот. Жалко, че понякога нечие его тежи повече от тези неща! Възраждане е плод на усилията на много хора.

Има много достойни сред тях. Няма да кажа нищо срещу никого от организацията. Но достойни са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, разбира се и съпруга си – почтен и принципен.

Тежко е да загърбя 10 годишен труд, надеждата и вярата, които са ме водили през годините, но всичко се гради, а достойнство не мога да си позволя да загубя. Напускам партията с чиста съвест!".

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.