Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛ: Банди „Сини“ ултраси пребиха дете фен на ЦСКА

Грозен скандал, свързан с побой на 16-годишно момче в училищен двор, разтърси футболната общественост.

Според родителите, синът им е нападнат от ултраси на Левски, защото е фен на ЦСКА. Полицията е сезирана за случая, след като сигналът за нападението е подаден вчера.

Заради страх и от съображения за сигурност, майката на момчето пожела да остане анонимна. Разказва, че инцидентът се е случил вчера след учебните занятия, когато нейният 16-годишен син е нападнат в гръб.

“Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаем, че си „чорбар“. Искаш ли да видиш какво прави Левски“, обясни пред bTV майката на момчето и заяви, че то е удряно в главата многократно.

“На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава.“

По думите на майката не за първи път тази група проявява агресия.

Преди месеци в градинка на квартал „Х. Димитър“ група от около 10 момчета напада семейството на пострадалия.

Поводът - забележка.

“Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: „Деца, защо го правите? И скочиха: “Защо, проблем ли има? Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат“, разказва майката на пострадалото момче.

При предишния случай семейството не подава жалба, сега обаче сигнализират полицията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.