Пропускане към основното съдържание

Президентът Румен Радев прави партия "Трети март"

Новата президентска партия вече е официално обявена.
Това стана по време на интервю на политолога проф. Александър Маринов.

Важно уточнение е, че Маринов дълго време беше председател на стратегическия съвет към президента, а после бе назначен за съветник в политическия кабинет на служебния премиер Гълъб Донев.

"В момента събираме подписи за свикване на референдум за националния празник. Събрани са подписи от 500 000 човека, което може да послужи и като основа за учредяване на бъдеща партия.

Ние се организираме, включително, за да сме сигурни, че този референдум няма да бъде смачкан и предполагам, че в близките дни ще учредим едно гражданско сдружение, което така и ще се нарича, което ще си поставя подобни задачи. Но важното е, че има такава енергия, когато има енергия, ще се намери кой да я изрази.

Аз смятам, че това е един възможен развой на събитията и не виждам в това нищо неестествено или неприемливо", заяви той, цитиран от Фокус.

По първоначална информация освен подписи за референдум в страната паралелно се събират подписи и за партия. Новият проект ще носи името "Трети март" и ще се роди официално покрай референдума.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.