Пропускане към основното съдържание

РАЗСЛЕДВАНЕ: Новоизбран общински съветник е в конфликт на интереси

Става въпрос за Станислав Младенов

Новоизбран общински съветник е в конфликт на интереси, показва разследване на BGPravda.

Става въпрос за лицето Станислав Чавдаров Младенов, който влезна в Общинския съвет от листата на "БСП за България", като поставен под №8.

Неговата жена Десислава Стефанова Младенова е назначена на длъжност - контрольор в общинското дружество "ДКЦ 15-София" ЕООД (Диагностично-консултативен център) или казано разговорно - 15-та поликлиника. Сега нейният мъж ще участва в гласуването при отпускането на бюджета на дружеството, което си е чист конфликт на интереси. 

"ДКЦ 15-София" е общинско лечебно заведение и се намира в кв. "Изток" на ул. "Никола Габровски" №22. За тази поликлиника Столична община се ръководи по Наредбата за общинските лечебни заведения, като финансирането идва от бюджета на София, а пък той се разпределя с гласовете на общинските съветници, сред които е и Станислав Младенов, заради полученото 8-мо място в листата на "БСП за България". 

Самият той е и член на Съвета на директорите на Свободна Зона - Русе ЕАД с принципал Национална компания индустриални зони ЕАД със собственик Министерство на икономиката и индустрията. 

Сега предстои да разберем, как ще постъпи Младенов при положение, че и от него зависи, общинското дружеството, където работи жена му, какво финансиране ще получи. 

Не по-малко важно е и Ваня Григорова, като водач на листата на "БСП за България" в общинската листа за София да заяви своята позиция при такива случаи на конфликт на интереси.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.