Пропускане към основното съдържание

Къде може да заредим евтин бензин

Най-популярният бензин А-95Н се продава на цени от 2,47 до 2,96лв./л. Средните цени, когато става въпрос за големите търговски вериги, се движат в диапазон от 2.53 лв. за литър до 2,86 лв. за литър.

Той може да се намери с най-ниска цена в Русе - 2.47 лв., следват колонки в София - 2.48 лв. и Стара Загора - 2.50 лв, съобщава fuelo.net.

С най-висока цена бензин се търгува в Шабла - 3.07 лв., следват бензиностанции в Червен бряг и Борино - 3.00 лв.

Дизелът 

Дизелът е на цени между 2.57 и 3.06 лева/л. Средните цени, когато става въпрос за големите търговски вериги, се движат в диапазон между 2,71 лв. за литър и 2,91 лв. за литър. С най-ниска цена дизел може да се намери на три бензиностанции в София - от 2.57 лв. до 2.59 лв.

Най-висока цена е отчетена отново в Шабла - 3.10 лв., следва село Бата - 3.08 лв. и Левуново - 3.06 лв.

Столицата

В София бензин А-95Н е с най-ниска цена 2.48 лв., а най-скъпо се продава за 2.95 лв. Дизелът в Столицата е с най-ниска цена 2.57 лв. и с най-висока 3.01 лв

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.