Пропускане към основното съдържание

Пеевски псува на майка Кирил Петков

“При дебат Кирил Петков каза на Пеевски, че той повече няма да продължава така, При което Пеевски го напсува на майка и каза, че ще продължава, а Кирчо си подви опашката и излезе.

Това правителство е вредно и всички назначения трябва да си заминават. Чухте ли днес как медията “Капитал” е достигнала до докладите на ДАНС, които са секретни? Имам съмнения, че бившият депутат от ППДБ Петър Петров стана единият от заместниците в ДАНС. И питам той ли изнася секретна информация към една точно определена медия? Другите нямате достъп до тази информация. 

Това са вътрешните драми в ППДБ и ГЕРБ и ДПС от друга страна. И ние от “Възраждане” трябва да вземем страната на единия ли – не”, заяви депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.