Пропускане към основното съдържание

Кирил Петков заплашвал министър, “Ти деца имаш ли"?

Министърът на електронното ръководство Йоловски е бил извикан на разпит като очевидец в Комисията за противопоставяне на корупцията (КПК).

Антикорупционната комисия от нощта на петък против събота работи по разпореждане на Софийска градска прокуратура. То е в следствие от прокурорска инспекция по сигнал на Тошко Йорданов, Гроздан Караджов и други депутати от “Има подобен народ ”.

Пред проверяващите сътрудници от профилираното звено на КПК Александър Йоловски е разказал за под напрежение диалог сред него и Кирил Петков, който го попитал със застрашителен глас: “Ти деца имаш ли?!” Той приел това като опасност.

До понеделник КПКОНПИ ще би трябвало да смъкна показания от Кирил Петков и Божидар Божанов, защото Александър Йоловски твърди, че му е оказван напън да насочи 640 милиона лв. от публични поръчки към другарски компании на съпредседателя на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков и някогашния министър на електронното ръководство Божидар Божанов, в този момент народен представител от ППДБ.

Агенти от дирекция “Противодействие на корупцията ” (доскоро част от КПКОНПИ) имат право да разпитват лица, които заемат висши обществени длъжности. Александър Йоловски по тази причина е бил разпитван там. По-късно материалите ще бъдат пратени в Софийска градска прокуратура.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,