Пропускане към основното съдържание

Скандално фалшифициране на изборни резултати (ВИДЕО)

Когато членовете на комисията си мислят, че камерата не работи: 

- Така, тук сме си наши момчета. Шете ли да помогнеме на Мартин, на некой, на баче Цено, да ги направим на преференцията, да има хора от село там. 

Некой има ли претенции? - зависи от комисията. 

- Не бе. Ние сме си наши хора. Да помогнем на Мартин примерно има една, имало празна, да се поплъни 102… - аз немам никви претенции. - [не се разбира] 42 със еди коя си. 108. За Борко да се направат, за сичките да има. За сичките. Казвайте […] за сичките. Ако щете – щете. Ако не щете, тие работи да свършим, да хода да си легам. Мен ми е на дедовия. - 68 една час ше се прави за него... - това си е ваша работа, за Борко. - … една част праиш за Боби. И ше се делат. Ше се делат … само че го прави това нещо по-бърже, ако обичаш. - е по-бърже ама … [член на комисията взима тесте с бюлетини и започва да ги “поправя” с химикалка, чука се на вратата] (глас от комисията): 
- Идем. - Спри, спри, спри. Спри. Спри. Пак е нещо. 

Секция 060500005, с. Малорад, общ. Борован, Врачанско. 

В селото на всички избори от 2021 г. първа сила е ДПС, втора ГЕРБ.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата